Arttu RaittilaTutustu hakukoneoptimoinnin koulutuksiin osoitteessa Myyntimasiina.fi.

Sieltä löydät sopivaa koulutusta, kun sitä tarvitsee vain 1-3 henkilöä organisaatiostasi.

Tällainen hakukoneoptimoinnin koulutus voi tulla silloin edullisemmaksi kuin teillä paikan päällä toteutettava yrityskohtainen koulutus.

Yrityskohtaiset koulutukset

”Monen web-tiimin toiminnasta on tullut viime vuosina olennaisesti tavoitteellisempaa, ja hakukoneoptimoinnista on tullut osa normaalia sisällöntuotantoa ja pienkehitystä.”

Perttu Tolvanen, Vierityspalkki

 

Hakukoneoptimoinnin osaaminen on nykyään perusvaatimus isompien organisaatioiden web-ammattilaisille. Yrityskohtaiset koulutukseni täydentävät tätä osaamista ja antavat uusia ideoita hakukoneliikenteen optimointiin.

KestoSisältöHinta (alv 0)
1 hViiltävä tehokatsaus tärkeimpiin kehitysalueisiin, esim. second opinion hakukoneoptimoinnin ulkoistuskumppanillenne.1000 €
2 hNormaalimittainen koulutus, jossa ehditään käydä läpi useita parannuskohteita sivustollanne.1400 €
3 hNormaalimenetelmät sekä edistyneempiä optimointikeinoja teidän sivustollenne sovitettuna.2000 €
päiväWorkshop, jossa harjoitellaan myös käytännön toimenpiteitä, kuten tekstien ja linkitysten optimointia sekä pannaan alulle muutoksia sivustorakenteeseen.3800 €

Voit sopia koulutuksen räätälöinnistä soittamalla minulle: 040 518 7750, tai sähköpostilla:  arttu.raittila@agentmediator.com.

Kouluttaja

Hei, olen Arttu Raittila, Nettibisnes.Infon kirjoittaja.

  • Ylläpidän täällä Hakukoneoptimointi lyhyesti -opasta, josta on tullut viitatuin suomenkielinen optimointiopas ja suosittua itseopiskelumateriaalia.
  • Aloitin hakukoneoptimoinnin ja muun nettimarkkinoinnin vuonna 2006 omana harrastuksenani sekä järjestöjen ja tuttujen avuksi.
  • Olen osallistunut urani aikana monenlaisiin verkkopalvelujen kehitysprojekteihin ja sivustouudistuksiin.
  • Tukeudun työssäni vahvasti analytiikkaan ja muuhun tutkimukseen.

arttu-raittila-kouluttaaKoulutuksissa keskityn testattuihin käytännön menetelmiin, joilla olen itsekin saanut tuloksia aikaiseksi omien ja asiakkaideni sivustojen hakukoneoptimoinnissa. Varoitan myös virheistä, joita olen nähnyt turhan paljon alalla.

Profiileitani:
Arttu Raittila @ LinkedIn
Arttu Raittila @ Facebook
Arttu Raittila @ Google+
Arttu Raittila @ Twitter

Yrityksestäni

Toteutan joillekin asiakkaille myös hakukoneoptimoinnin konsultointia sekä Google Analytics -palveluja.

Yritykseni omistaa useita verkkosivustoja, joiden liiketoimintamalli perustuu mainosmyyntiin. Nämä sivustot toimivat myös testialustoina uusille optimointikeinoille ja Google Analytics -viritelmille.

Saat minut kiinni soittamalla: 040 518 7750, tai
sähköpostilla: arttu.raittila@agentmediator.com.

Postiosoite:

Agent Mediator B2H Oy*
Tuhkimontie 3-5 F 47
00820 Helsinki

Y-tunnus: 2126886-6

Yrityksen menossa on mukana myös Jani-Matti Hätinen, jonka kanssa perustin firman vuonna 2007.

*) B2H tulee sanoista business to human. Se viittaa siihen, että nykyaikainen markkinointi ei voi enää puhua alaspäin kuluttajalle eikä ylöspäin yritysostajalle, vaan se keskustelee aina yksilön kanssa ja pyrkii saamaan tämän aktiiviseen ja molemminpuoliseen suhteeseen.