Hakukoneoptimointi tuo kävijöitä hakukoneista ilman eri maksua.
Lue tämä opas ja opi hakukoneoptimoinnin tärkeimmät keinot, vältä 15 yleistä virhettä tai korjaa ne tarvittaessa.
Klikkaa tästä ja lue lisää »Koulutus ja vinkit hakukoneoptimointiin
Title-elementti (tai -tagi) on keskeinen kohde, johon hakukoneoptimointi puuttuu.
Lue alta parhaat käytännöt title-tekstien automatisoinnista ja manuaalisesta kirjoittamisesta.
Päivitetty 15.11.2023
Hakukoneoptimointi tuo kävijöitä hakukoneista ilman eri maksua.
Lue tämä opas ja opi hakukoneoptimoinnin tärkeimmät keinot, vältä 15 yleistä virhettä tai korjaa ne tarvittaessa.
Klikkaa tästä ja lue lisää »SEO eli Search Engine Optimization eli hakukoneoptimointi oli pitkään teknistä avainsanojen, koodin ja linkkien viilaamista.
Uuden SEO:n myötä kuvioihin tuli sisällöntuotanto, brändäys, sosiaaliset mediat ja muita pehmeämpiä markkinoinnin keinoja. Nykyään vanha tekninen SEO ja uusi pehmeämpi SEO ovat usealla alalla voittamaton yhdistelmä.
Klikkaa tästä ja lue lisää »Blogin hakukoneoptimointi on tärkeää, jotta oma ääni tai yritys löytyisi ja erottuisi lukuisien muiden joukosta myös hakukoneiden kautta.
WordPress on yksi käytetyimpiä blogien julkaisujärjestelmiä, ja oletusarvoisesti se huomioi hakukoneet kohtalaisen hyvin. Pienellä optimoinnilla ja lisäosilla WordPress-blogista saadaan vielä paljon parempi.
Klikkaa tästä ja lue lisää »Huomasin äskettäin, että eräs hyvin nuori web-sivustoni sijoittuu Fonectan www.fi-hakukoneessa ykköseksi useilla keskeisillä geneerisillä avainsanoilla. Kyseiset sanat esiintyvät sivujen title- ja keywords-tageissa ja sopivasti siroteltuina myös sivujen leipäteksteissä. Sivustoon johtavat linkit ovat kaikki melko heikkoja: ne tulevat oman kotisivuni lisäksi ainostaan ilmaisista hakemistoista paria Wikipedian nofollow-linkkiä lukuunottamatta.
Klikkaa tästä ja lue lisää »